Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru, ele sunt. G. Mallasz

All things are subject to interpretation. Whichever interpretation prevails at a given time is a function of power and not truth.

There was a time when I prayed to Jesus Christ.






sâmbătă, 3 iulie 2010

2012 Alert si stiri despre apropierea Nibiru (Planet X)

Planet X (Hercolubus sau Nibiru) si activitatea Soarelui sunt legate:


Apropierea Planetei X - Nibiru cauzeaza- datorita puternicului camp magnetic al acestuia si dimensiunii sale enorme - intinderea scoartei terestre ca urmare a puternicei forte gravitationale exercitata dinspre sudul traiectoriei eliptoide, ceea ce provoaca accentuarea anomaliilor ce tin de vreme si conditii meteo, si mai ales valuri uriase/ tsunami.
In ultimele zile:
Apropierea Hercolubus (Planet X) a cauzat:
- 2 cutremure puternice pe 30 Iunie 2010: unul cu magnitudinea 6.2 in Oaxaca, Mexico; altul cu magnitudinea de 6.3 in Fiji . Alte 4 cu magnitudinea peste 5 au avut loc in aceeasi zi.
-Posibil ca si cutremurul cu magnitudinea de 8,8 grade Richter ce s-a produs simbata dimineata in Chile sa aiba aceeasi cauza. Autoritatile au anuntat alerta de tsunami care vizeaza Chile, Peru si Ecuador.

De asemena scufundarea platformei marine Aban Pearl din largul coastelor Venezuelei din 14 mai 2010, a fost provocata, aparent datorita numeroaselor fisuri care au inceput sa apara pe scoarta terestra, in special pe fundul marii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu